Fiets kopen

Fietsen, koffie, sport, ontbijt, lunch, events en meeting rooms. Met zicht op het water.

Bar en sportief? Jup, dat kan in CUP. We zijn een plek waar sporters, collega’s, buren én vrienden elkaar ontmoeten. Waar je aanschuift voor een koffie, ontbijt, lunch of om te vergaderen. Waar je een fiets koopt, die laat herstellen en er mee vertrekt voor een rit met vrienden. Waar je running, kano & yoga begint en eindigt met een keynote over hoe je nog beter wordt. Of een drankje. Want CUP is de sportiefste bar van Gent.

Als aanvulling op ons mobiel verhaal openen we begin maart onze bikeshop in de sportiefste bar van Gent, CUP. Bij ons kan je terecht om jouw droomfiets te kopen, onderhouden en herstellen. Altijd welkom!

Heb je geen tijd om jouw fiets te komen binnenbrengen, geen probleem! Met onze mobiele service bussen kunnen we jouw fiets aan huis leveren, onderhouden en herstellen.

Schermafbeelding-2020-02-25-om-16.03.08.png#asset:975

Maak een afspraak in onze winkel voor de herstelling van jouw fiets

Cup is een ontmoetingsplek waar sport en gezelligheid centraal staan.

Cup is de commerciële ruimte van de toekomst waar verschillende partners samen een nieuwe community uitbouwen in het hart van De Nieuwe Dokken. 

Onze partners

BMC Moustache bikes Benno bikes CUP SportsDC Nieuwe dokken

BMC

Wie BMC zegt, zegt Zwitserse precisie. Niets wordt aan het toeval overgelaten om in alle segmenten innovatieve fietsconcepten te lanceren waarbij efficiëntie en comfort perfect hand in hand gaan. Het merk geniet daarom wereldfaam, ook dankzij klinkende overwinningen en titels in menig profpeloton. Met een BMC fiets haal je dan ook een ongelofelijke know-how in huis. 

Moustache bikes

Moustache is er vast van overtuigd dat elektrische fietsen een ongelooflijke kans zijn voor de toekomst van het fietsen! Wij geloven dat ze een uitstekend alternatief zijn voor de auto. Een hoogwaardige e-bike kan voor geluk zorgen, of het nu in een stadsomgeving is, voor ontspannen ritjes of meer intens fietsen!

Het is een zekere visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en hoogwaardige visie. Het is de wil om de nadruk te leggen op de fietser, hem centraal te stellen tijdens ons denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wil om fietsen aan te bieden die zowel uniek als aantrekkelijk zijn, door een combinatie van ontwerp, comfort en gebruiksgemak. Moustache is ook een loopfiets om te leren fietsen. Het is de enige fiets zonder elektrische trapondersteuning, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in ons gamma: het is een eerste fiets, die fiets die de passie zal doen oplaaien bij de allerjongsten!


Moustache is een gestructureerde verzameling met 9 families om tegemoet te komen aan alle verschillende fietsbehoeften: stadsfiets, hybride fiets, racefiets, elektrische mountainbike, elektrische tandem, loopfiets, zodat u de Moustache kunt vinden die het best bij u past!

Benno Bikes

De Benno Boost E is een multifunctionele elektrische cargo fiets die in 2018 werd bekroont met de Ebike van het jaar award op de grootste fietsbeurs ter wereld, Eurobike. De talloze uitbreidingsmogelijkheden maken deze fiets geschikt voor alle werk in alle omstandigheden. De Bosch Performance middenmotor zorgt voor meer dan voldoende kracht op alle terrein. De fiets is verder ook standaard uitgerust met een 500wh batterij, Supernova fietsverlichting en schijfremmen. Meer informatie vind je op 

Adres & openingstijden

Winkel in Gent

Bezoekadres: Kompasplein 16 - 9000 Gent 

T: 09/396 42 13

M: Pieter@bikeking.be

Di - Vr  10:00u - 18:00u

Za        09:00u - 17:00u

Zon- en feestdagen gesloten

Nieuwsbrief