Wat doen we?

WE FIX IT. YOU RIDE IT.

Bikeking onderhoudt, herstelt en monteert alle fietsen: mountainbikes, racefietsen, e-bikes, ... Bel ons of maak online een afspraak en wij komen jouw fiets herstellen bij jou op de oprit of op kantoor. Gemakkelijk toch?

Vanaf maart 2020 kan je ook langskomen in onze winkel in Gent aan de Nieuwe Dokken. Spring gerust eens binnen en geniet van een koffie terwijl je wacht.Hieronder vind je enkele redenen waarom Bikeking zo uniek is in zijn concept.

Transparante prijzen

Al onze onderhoudsformules kunnen bekeken worden op onze website. Aan de hand van jouw postcode kan je meteen zien of we al dan niet actief zijn in jouw regio en krijg je ook meteen een overzicht van onze prijzen.

Eenvoudig online reservatiesysteem

Via het online reservatiesysteem kan je zelf kiezen waar en wanneer je fiets zal hersteld worden. Na het samenstellen van de gewenste onderhoudsformule, via de bestaande of à la carte services, krijg je van ons een bevestigingsmail met een overzicht van tijd, plaats en de gevraagde herstellingen die moeten uitgevoerd worden. Lukt het toch niet om een afspraak te maken? Contacteer ons vrijblijvend en we zoeken samen naar een oplossing.

Opgeleide technici

De fietsbranche verandert zo snel dat we ons jaarlijks bijscholen om een topservice te garanderen. Kortom: jouw fiets is in goede handen.

100% klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing om jouw fiets terug 100% in orde te zetten.

Volg de herstelling live mee

Je kan de herstelling zelf ook mee volgen en zo genieten van een paar leuke herstel- of onderhoudstips.

Bike service bij jou op de werk

Fiets je naar het werk of komen jouw werknemers regelmatig met de fiets naar het werk? Kan je jouw fiets niet missen omdat je deze dagelijks nodig hebt voor woon- werkverkeer? Doe een beroep op Bikeking en we fiksen je fiets tijdens de werkuren.

Onze Mobiele fietswinkel komt bij jou op kantoor langs en biedt tal van onderhoudsformules aan. Via deze link krijg je een overzicht van onze onderhoudsformules

Eenvoudige betalingen

Onze voorkeur gaat uit naar elektronische betalingen met Payconiq. Maar je kan uiteraard ook cash betalen.Nog een vraag?

Heb je nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Nieuwsbrief