Wat doen we?

WE FIX IT. YOU RIDE IT.

Waarom Bikeking? 

Bikeking onderhoudt en herstelt en monteert alle fietsen: mountainbikes, racefietsen, e-bikes, ... Maak een afspraak en onze mobiele fietswinkel komt bij jouw langs. 

Hieronder vind je enkele redenen waarom Bikeking zo uniek is in zijn concept. 

Transparante prijzen

Al onze onderhoudsformules kunnen bekeken worden op onze website. Aan de hand van jouw postcode kan je meteen zien of we al dan niet actief zijn in jouw regio en krijg je ook meteen een overzicht van onze prijzen.  

De voorrijkosten van 19,99€, die in elke service prijs is verrekend, worden slechts 1 maal aangerekend wanneer er meerdere fietsen worden hersteld op dezelfde locatie. We werken aan een uurtarief van 40€/uur. Al onze prijzen zijn inclusief Btw.

Eenvoudig online reservatiesysteem

Via het online reservatiesysteem kan je zelf kiezen waar en wanneer je fiets zal hersteld worden. Na het samenstellen van de gewenste onderhoudsformule, via de bestaande of à la carte services, krijg je van ons een bevestigingsmail met een overzicht van tijd, plaats en de gevraagde herstellingen die moeten uitgevoerd worden. Lukt het toch niet om een afspraak te maken? Contacteer ons vrijblijvend en we zoeken samen naar een oplossing. 

Opgeleide technici

De fietsbranche verandert zo snel dat we ons jaarlijks bijscholen om een topservice te garanderen. Kortom: jouw fiets is in goede handen. 

100% klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. We zoeken samen met jou naar de beste oplossing om jouw fiets terug 100% in orde te zetten. 

Koffie en Wifi

Onze Bikeking bestelwagen is uitgerust met een koffiemachine en gratis Wifi. Je kan de herstelling zelf ook mee volgen en zo genieten van een paar leuke herstel- of onderhoudstips. 

Service op kantoor 

Fiets je zelf naar het werk of komen jouw werknemers regelmatig met de fiets naar het werk? Kan je jouw fiets niet missen omdat je deze dagelijks nodig hebt voor woon- werkverkeer? Doe een beroep op Bikeking en we fiksen je fiets tijdens de werkuren. 

De Bikeking bestelwagen komt bij jou op kantoor langs en biedt tal van onderhoudsformules aan. Via deze link krijg je een overzicht van onze onderhoudsformules

Ondersteuning tijdens events

Bikeking ondersteunt al een paar vaste fietsevents. Van begeleide ritten, over technische assistentieposten tijdens toertochten tot buitenlandse reizenAlles is mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend en wie weet staat de Bikeking bestelwagen op jouw volgend event. 

Eenvoudige betalingen

Je kan betalen met Maestro, Mastercard en Visa. Ecocheques zijn momenteel nog niet mogelijk. Cash betalingen zijn uiteraard ook mogelijk. 

Schermafbeelding-2017-04-11-om-21.18.01.png#asset:267


Nog een vraag?

Heb je nog een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Nieuwsbrief